Kap Glamura u casi vode


"Izbor garderobe ukazuje na stav prema zivotu i istice , ili ne istice , zenstvenost."

"Samouverena devojka ce se u bilo cemu osecati zavodljivo i sigurno."

"Licno volim jednostavne i kvalitetne odevne predmete , pri cemu mi marka nije presudna, ali rado kupim lep, markiran komad. Jos ako je u beloj boji ili od prirodnog materijala ,, ne mogu da mu odolim ! "

Sa krstarenja na Dalekom Istoku ,nasa manekenka Marija Sekulic vratila se s titulom MISS FTV DIAMOND.


Koje modele volite da nosite na modnoj pisti?

"Iako sam inostranu karijeru pocela s revijom nakita , vise volim da radim revije odece za prolece leto kada nosim letnju odecu , sorts , top ..."

A gde najvise volite da snimate editorijale?

"Obozavam kada je snimanje na egzoticnim plazama".

"Ocarao me je Hong Kong sa svojom modernom arhitekturom'".

Givenchy marriage


Coco Sun Coco Sun Coco Sun
Grand Kafa Grand Kafa Grand Kafa
Imlek voćni jogurt Imlek voćni jogurt


MOBILNI MAGAZIN

Kako se njeguju poznati,Marija SekulicDa bi odrzala dobru liniju i zavidan misicni tonus , a prije svega barsunastu kozu , koja je glavni preduslov za opstanak u svetu mode , Manekenka Marija Sekulic strogo vodi racuna o njezi tijela . Promoterka najskupljeg nakita na planeti (cuvenih ,,Damiani '' ogrlica od brilijanata koje blistaju na vratu slavne Sofije Loren ) , svjesna je da bez zdravog nacina zivota tesko moze da briljira na pisti i pred objektivima modnih fotografa .

Dekorativna sminka


"Iako posao manekenke zahtijeva da djevojka uvijek bude tip -top sredjena , trudim se da odmaram kozu lica pa dekorativnu sminku nanosim samo uvece , pred izlazak , jer volim da uskladim garderobu sa frizurom i ostavim kompletno dobar utisak , a to se ne moze postici bez vecernje sminke koja ce pratiti ostatak imidza."

"Koristim puder marke ,,Chanel '' a najvise volim cokoladnu nijansu . Korektor mi uglavnom nije potreban , ali ako primetim da bez njega sminka nece biti kompletna , odlucujem se za svetliju nijansu marke ,,Christian Dior'' Maskara je uvek iz ,,Pupine '' kolekcije uglavnom boje cokolade ili crna , u zavisnosti od prilike .Kako mnogo paznje poklanjam trepavicama , cesto nanosim proizvod za njihovu njegu i rast iz linije ,,Talika Lipocils ''. Be zbojan je , daje diskretan sjaj , tako da trepavice izgledaju jako prirodno , ali u isto vrijeme i privlacno , sto je sada svjetski trend ."

Marija Sekulic with Ftv see Belgrade


Marija Sekulic in Ftv promo video


Marija Sekulic, Fashion destination with Ftv


Marija Sekulic, Ftv world tour Asia


Marija Sekulic, We love Ftv Hong Kong


Marija Sekulic with Miss Ftv ,Vietnam


Marija Sekulic, Happy birthday to M Adam, Monte Carlo


Marija Sekulic with Ftv xmass party Zagreb


Sanya Sanya Sanya Sanya

"Inace posto mnogo putujem , imala sam prilike da se uvjerim , koliko u svjetu vlada pomama za prirodnim, blagim i zenstvenim lookom , pa se trudim da pratim taj stil . Sjaj za usne stavljam u tankom sloju , a od boja se najprije odlucujem za hjezno roze , ili za prozirnu varijantu od lila cestica . Od sijenki dolaze u obzir samo roze , srebrnasto , srebrnasto plava siva ,, Chanel Les 4 Ombres '' ili Pupa zlatno bakarnonarandzasta.To je uostalom predlog svjetskih modnih magova za ovu sezonu . Uz ove sijeke komb inujem olovku cokoladne boje iz iste linije .Da bih upotpunila izgled za vecernji izlazak , na lice nanosim sitne kristale zlatne boje ,,Polvere di Luce '' Pupa kao sto to nalazu modni trendovi . "


Parfemi


"Kao i svaka djevojka , ne moga da zamislim dan a da na sebe ne nanesem makar nekoliko kapljica parfema , jer oni podizu nivo raspolozenja i cine da se osjecam bolje . Omiljeni parfem mi je ,,Narcisco Rodrigez '' jer nema konkurenciju . "

Danone

Ministry of Saints - Edgay


Dženan Loncarevic - Nikome ni reč


Zdravko Čolić - Nono bjela


Osmah Hadžić - Titanik


Flamingosi - Ljubav