PRESS

Marija in press Marija in press Marija in press Marija in press

SRPSKI MODELI NA MISS
FASHION TV

TRI MANEKENKE IZ SRBIJE UCESTVOVALE SU NA POSLEDNJEM IZBORU ZA ,,MISS FASHION TV'' AKO SAME KAZU , TO TAKMICENJE SE PRVENSTVENO ODRZAVA ZBOG ZABAVE . MARIJA SEKULICI MILENA SEKULIC U RAZGOVORU ZA 24 SATA OTKRIVAJU KAKO SU SE PROVELE NA BRODU NA KOM SE ODRZAVA TAKMICENJE .

Putovanje - Kako ste dobile priliku da se takmicite na izboru ,, Miss Fashion Tv ''?

Marija: Nasa agencija ,, Fox'' nas je slala na takmicenja i pred kraj godine smo pozvane na brod na kome se odrzava finale.

Kakav je vas zivot na luksuznoj jahti?

Marija: Posadu uopste ne vidjate, dok organizator ima oko 20 svojih ljudi koji su uvek na brodu . Ipak , kad je zurka dodje puno ljudi.

Da li vas muvaju na zurkama i koliko ce vam pomoci ovaj odlazak na brod u daljoj karijeri ?

Marija: Na brodu nije dozvoljeno bilo kakvo muvanje devojaka i gostiju . Ucesce na izboru je odlicna odskocna daska za dalju karijeru .


MANEKENKA MARIJA SEKULIC RAME UZ RAME SA SVETSKIM ZVEZDAMA U KATALOGU ZA PRESTIZNI NAKIT

SA SOFIJOM LOREN I BRED PITOM

PRESS

Marija in press Marija in press Marija in press Marija in press

PRESS

Marija in press Marija in press

Iako ima samo 22 godine, studentkinja bankarstva Marija Sekulic iza sebe ima vec 8 godina manekenskog staza. Poslom koji je primamljiv vecini devojcica pocela je da se bavi dok je zivela u Nisu, kroz emisiju ,,Srecno dete'' na TV5 u kojoj se izmedju ostalog, bavila i modom za tinejdzere. Po punoletstvu, Marija se preselila u Beograd, i zapocela saradnju sa prestonickim modnim agencijama. U prolece 2002, po prvi put je dobila angazman u inostranstvu. Od tada ,Sekuliceva se sve cesce moze videti u kampanjama za Evropske brendove nego na domacem terenu.

"Jedna od prvih kampanja koje sam radila bila je za ,, Mobtel '' a potom i za "Telekom MTS", kaze Marija Sekulic za Svedok .

"U Srbiji sam radila reklamu za ,, Soko Stark '', ,, Nisko pivo '', ,, Coco Sun '' i katalog za ,, Zepter '', a sve ostale poslove dobijala sam u inostranstvu. Radila sam za ,, Danone '' prilikom njihovog predstavljanja u Italiji, a jedna od najdrazih kampanja koju pamtim ja za ,, Speedo '' kupace kostime za Crnogorsko trziste".

Sekulicevoj se, kao retko kojoj devojci iz Srbije, posrecilo da zapadne za oko agentima koji angazuju devojke koje ce reklamirati skupoceni nakit. Tako je Marija ovog proleca promovisala nakit iz brenda ,, Damiani '', sacinjen od dijamanata i brilijanata.

"Zahvaljujuci agentima iz Milana, radila sam i reviju i katalog za ,, Damiani '' nakit. O tome koliko je ovaj brend visoko kotiran u svetu dovoljno govori podatak da su u izradi kataloga angazovani cak i Sofija Loren i Bred Pit , koji su imali status pocasnih promotera"

Pored brojnih editorijala za domace magazine ,, Cosmopolitan ,, Jolie '' Maxim '' i druge Sekuliceva se smeskala i iz kataloga radjenih u Barseloni, Minhenu, Dizeldorfu, Hamburgu, Istambulu, Atini, Parizu ...

PRESS

Marija in press Marija in press Marija in press

PRESS

Marija in press Marija in press Marija in press Marija in press

KAP GLAMURA U CASI VODEKad devojka iz Srbije ucestvuje u reklamnoj kampanji za ,, Damiani '' nakit, ili u modnoj reviji za ,, Givenchy '' sto se dogodilo nasoj Mariji Sekulic, znaci da je ljubimica srece i majke prirode, ali i da je lepa i da zraci zivotnom energijom . To je i razlikuje od hiljada drugih koje sanjaju da prosetaju modnim pistama Monte Carla, Milana i Barselone , da im se objavljuju fotografije u najprestiznijim modnim casopisima , ... a kojima ostane samo san.

PRESS

Marija in press Marija in press Marija in press Marija in press